Hiába szedsz Omega-3 tartalmú készítményeket, 

ha a hatóanyag-tartalom nem éri el a kedvező hatáshoz szükséges szintet. Az tiéd megfelelő?

BioCo Omega Cardio

NE ÉRD BE KEVESEBBEL!

OMEGA-3 KALKULÁTOR

- de melyik?

Az Omega-3 zsírsavak nagy része esszenciális zsírsav, amit csak táplálkozással lehet bevinni a szervezetünkbe, hiszen nem vagyunk képesek az előállítására.


Az Omega-3 zsírsavak három legfontosabb formája az EPA, a DHA és az ALA. 


Ezek közül az EPA és DHA az a két esszenciális zsírsav, amelyek megfelelő mennyiségben bizonyítottan hozzájárulnak a vér normál trigliceridszintjének fenntartásához, a szív megfelelő működéséhez, sőt, a normál vérnyomás fenntartásához is.


Omega-3

Mennyi az

EPA és DHA hatásos mennyisége?

A szív megfelelő működését már napi 250 mg EPA és DHA bevitele is hatékonyan támogatja. Sajnos sok olyan Omega-3 tartalmú készítmény van a piacon, amely még ezt a mennyiséget is csak több kapszula bevételével biztosítja.


További pozitív hatás eléréséhez azonban jelentősen nagyobb dózisban kell szednünk az EPA és DHA zsírsavakat: a vér normál triglicerid szintjének fenntartásához már napi 2 gramm (2000 mg) EPA és DHA bevitel szükséges, a normál vérnyomás fenntartásához pedig napi 3 grammra (3000 mg) van szüksége a szervezetünknek!
250mg

a szív megfelelő működéséhez

naponta

2000mg

naponta

3000mg

a normál vérnyomás fenntartásához

naponta

a vér normál trigliceridszintjének fenntartásához

SZÁMOLD KI!

Az általad fogyasztott Omega-3 tartalmú termék képes ezt biztosítani számodra?

Keresd meg a készítmény hátoldalán a hatóanyag-táblázatot. A kalkulátor csúszkája segítségével állítsd be, hogy hány kapszulára vonatkozik a feltüntetett hatóanyag-mennyiség, majd keresd ki az EPA és DHA oszlopokat. Figyelem! A készítmény halolaj tartalma nem egyenlő a hatóanyag-tartalommal!


Írd be az egy kapszulára vonatkozó adatokat a megfelelő helyre, és máris láthatod az eredményt!

A kalkulátor használata:

1 kapszula

a szív megfelelő működéséhez

naponta

2 kapszula

naponta

3 kapszula

a normál vérnyomás fenntartásához

naponta

a vér normál trigliceridszintjének fenntartásához

Jobb eredményt szeretnél?

Válaszd a legmagasabb hatóanyag-tartalmú speciális tápszert!

A BioCo Omega Cardio egyedülállóan magas, kapszulánként 1100 mg EPA és DHA tartalommal rendelkezik, ezért ajánlott napi adagja kényelmesen, napi 1-3 kapszula fogyasztásával biztosítja a megfelelő hatóanyag-bevitelt a normál vérnyomás, a vér normál trigliceridszintjének fenntartásához, és a szív megfelelő működéséhez.

A speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerek között kapszulánként a legmagasabb EPA + DHA tartalommal rendelkező készítmény.

(OGYÉI bejelentett anyatej-helyettesítő és speciális gyógyászati célra szánt tápszerek 2018.02.28-i lista alapján vizsgálva.)

1

1

Copyright © 2018. BioCo Magyarország Kft.